Adolescentă din Craiova depistată cu substanţe psihoactive

Adolescentă din Craiova depistată cu substanţe psihoactive

Substanţe psihotrope

O adolescentă din Craiova a fost depistată de poliţiştii locali cu substanţe psihoactive. Tânăra a fost prost inspirtată când a apelat la o patrulă de poliţişti locali ca să reclame că este urmărită de un bărbat. Cu toate că avea asupra ei substanţe intrezise psihoactive, tânăra în vârstă de 17 ani s-a speriat şi a apelat la poliţişti. După ce fata le-a dat mai multe indicii cu privire la urmăritor, aceştia au depistat un tânăr de 23 de ani care într-adevăr o urmărea. Însă acesta avea un anume scop, să cumpere de la ea substanţe psihoactive. Tot el a indicat faptul că ea deţine asupra ei astfel de substanţe. Declaraţiile tânărului au schimbat radical situaţia celei care reclamase că este urmărită. Într-adevăr în urma unei percheziţii corporale s-a constatat că fata avea asupra ei 9 pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu.

În cele din urmă, adolescenta a ajuns pentru cercetări la poliţie. Totodată au fost anunţaţi şi părinţii deoarece aceasta este minoră.

„În ziua de 07 august 2019, în jurul orei 11.20, polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierul Craiovița, au fost sesizați de către minora E.A.R, în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de o persoană de sex masculin. După descrierea realizată de minoră, s-a procedat la depistarea și identificarea acestei persoane, constatând că persoana reclamată și depistată se numește P.I.C., în vârstă de 23 de ani, din Craiova, care a declarat că dorea să discute cu minora întrucât știe că aceasta deține asupra sa substanțe psihoactive (denumite ”legale”), cu intenția de a cumpăra.Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției și, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite 9 pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu.Asupra bărbatului reclamat nu au fost găsite bunuri care să ridice suspiciuni.După întocmirea actelor premergătoare impuse de lege, persoanele au fost conduse și predate Poliției Municipiului Craiova – Secția 5, pentru continuarea cercetărilor.De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, a fost anunțată și familia acesteia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *