Adolescenţi, prinşi de poliţie în timp ce consumau ecstasy

Un grup de tineri din cartierul craiovean Brazda lui Novac a fost depistat de Poliţia Locală în timp ce consumau substanţe psihoactive. Adolescenţii au atras atenţia echipajului de patrulare, pentru că se manifestau zgomotos.

Aceştia se aflau pe strada constantin Argentoianu, în zona blocului 77. Asupra unuia dintre ei, minor, în vârstă de 16 ani a fost găsită o pastilă de ecstasy și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”, ce se folosește pentru pregătirea țigărilor cu substanțe psihoactive.

„În urma desfășurării activităților de patrulare pe timp de noapte de către dispozitivul de polițiști locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierele Craiovița – Brazdă, în jurul orei 01.40, echipajul a identificat pe str. Constantin Argetoianu, zona bloc 77, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ce se manifestau zgomotos, tulburând liniștea publică a locatarilor.

La controlul corporal sumar efectuat, conform procedurilor legale, asupra minorului B.M.D, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Craiova, s-a descoperit pastilă de culoare verde învelită într-o folie de plastic (posibil ecstasy– potrivit declarației persoanei respective) precum și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”, ce se folosește pentru pregătirea țigărilor cu substanțe psihoactive.”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Locală Craiova

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, fiind ulterior condusă la Poliția Municipiului Craiova – Secția 4, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, polițiștii locali au anunțat și familia acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *